Dokument (2)

Stay soffa

IRE
FÄRG:
25 190 SEK
25 190 SEK
25 190 SEK
25 190 SEK
25 190 SEK

Stay är en 3-sits soffa uppbyggd på en trästomme med nozagfjädrar i botten. Soffans stomme är klädd med polyeter och har en underklädsel i bomullstyg. Sitsplymån är facksydd i nio sektioner, fyllda med en blandning av bollfiber och dun runt en kallskumskärna. Detta ger en mjuk och välkomnande sittkomfort. Ryggplymån är facksydd med sex sektioner, fylld med bollfiber och dun. Stay erbjuder med denna konstruktion en mycket hög sittkomfort och god återhämtning i dynorna. Det går även att få ställbara metallben mot ett pristillägg. Stay, liksom alla andra soffor i Ires kollektion, har avtagbar klädsel.

Produktinformation
Material: 
Stomme av massivträ med nozag i sitsen, stoppning av polyeter. Sitsplymå av kallskum och facksydd topp fylld med fiber och sjöfågelfjäder. Facksydd ryggplymå med fiber och sjöfågelfjäder. Ben i massiv ask natur eller svartbets.

Tyg: Crevin Devine. 
Mått: L:226 cm, H:82 cm, D: 90 cm, Sitthöjd: 41 cm, Sittdjup: 54 cm
Design: IRE
Leveranstid: ca 6-8 veckor. Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val, vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@planett.se eller ring 08-23 01 33
Hemsida leverantör: www.iremobel.se