Hem » Soffor & Fåtöljer » Fåtöljer » Madame Loungefåtölj

Dokument (0)

Madame Loungefåtölj

UTFÖRANDE:
11 215 SEK
11 065 SEK
7 995 SEK

Madame loungefåtölj designades av Nanna och Jørgen Ditzel 1951. Stolen är handvävd i indonesisk hållbar rotting och gjord i färgen natur som är original för danska Sika Design och lämplig för alla miljöer. Sätet och ryggen är handvävda på en rottingstomme av skickliga korgarbetare. Nanna Ditzels vackra rottingstol har sköna armstöd och och ett bekvämt ryggstöd. Denna stol passar in i alla sorters hem och tillför ett element av natur och elegans. Fåtöljen är vacker, bekväm och lämplig för privat bruk i vardagsrummet, sovrummet eller varför inte i sommarstugan. En sitt- och ryggkudde kan köpas för Madame-stolen i valfritt tyg som sys av Sika Design. Vi erbjuder också att sy kudde i ditt eget tyg, kontakta oss i butiken för mer information om materialanvändning. 

OBSERVERA! Denna vara har vi endast för avhämtning på vårt lager i Stockholm. Utkörning går att få i Stockholmsområdet och kan då beställas separat i butiken.

Produktinformation

Material: Naturrotting. 
Mått: Bredd 85 cm, höjd 77 cm, djup 80 cm, sitthöjd 43 cm 
Design: Sika-design 
Leveranstid: Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val, vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@planett.se eller ring 08-23 01 33
Hemsida leverantör: www.sika-design.com