Hem » Soffor & Fåtöljer » Soffor » Isole Modulsoffa

Dokument (2)

Isole Modulsoffa

58 590 SEK

Det modulära sittningssystemet Isole är en enkel, förtjusande design som skapats av det japanska företaget Nendo och den italienska designstudion Nichetto, vars nära anslutning trotsade det geografiska avståndet mellan dem. Isole är italienska för öar, ekade i ett unikt modulärt soffkoncept fylld med enskilda komponenter. Isole Modulsoffa möjliggör en mängd olika kombinationer och konfigurationer, inklusive versioner med och utan en "ö"-armkudde. Variationerna inkluderar ett diskret runt, fyrkantigt eller rektangulärt sidobord som integreras vackert med den övergripande estetiken. Intrycket? Mjuk, inbjudande och förtjusande. I vår webshop visar vi endast ett utförande i 3-sits. Kontakta oss ifall du önskar beställa Isole i ett annat utförande än det visade. 

Tryck här för att bygga egna moduler.

Material: Bas i pulverlackerat stål. Sits, armstöd och ryggstöd i gjutet CMHR-skum med stålinsatser. Svarta MDF-bordsskivor med nano-laminatyta. Klädsel i stretchiga Uniform Melange som passar i både offentliga och privata miljöer. 
Mått: Se här
Design: Luca Nichetto
Leveranstid: ca 6-8 veckor. Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val, vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@planett.se eller ring 08-23 01 33
Hemsida leverantör: www.andtradition.com

Relaterade Produkter
 • &Tradition
  från 35 745 SEK
 • &Tradition
  från 42 895 SEK
 • från 2 140 SEK
 • &Tradition
  2 140 SEK
 • 12 865 SEK
 • 15 725 SEK