Hem » Soffor & Fåtöljer » Soffor » Infini Grande soffa

Dokument (1)

Infini Grande soffa

IRE
31 490 SEK

Infini Grande är soffan med alla möjlligheter. Den består av en kombinationsserie med ett stort antal moduler som ger frihet att skapa ett helt eget utförande. Du kan välja komfort efter eget tycke och smak – högelastiskt kallskum för ett mjukt och skönt sittande eller Bultex för ett lite fastare sittande. Du kan också välja mellan ett antal olika ben och tillbehör såsom nackstöd, tidningsställ, pallar och armstödsskydd. Infini kan beställas i alla våra tyger och läder. Alltid med avtagbar tygklädsel eller fast läderklädsel.

Produktinformation
Material: 
Trästomme med nosagfjädrar i undersits och stoppning av polyeter på sits och ryggstomme. Sitsplymå med dubbla skivor av högelastiskt kallskum med bomberingsmellanlägg, och fibersvepning, alternativt fibersvepta dynor i Bulltex. Ryggdynorna är facksydda i två delar med fyllning av fiber/latex. Ben i högglanspolerad aluminium/alternativt medar i borstat rostfritt stål.

Mått: Se Produktblad
Design: Carl Henrik Spak
Leveranstid: ca 4-6 veckor. Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val, vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@planett.se eller ring 08-23 01 33
Hemsida leverantör: www.iremobel.se