Hem » Soffor & Fåtöljer » Soffor » Infini Grande soffa

Dokument (1)

Infini Grande soffa

IRE
27 600 SEK

Infini Grande är soffan med alla möjlligheter. Den består av en kombinationsserie med ett stort antal moduler som ger frihet att skapa ett helt eget utförande. Du kan välja komfort efter eget tycke och smak – högelastiskt kallskum för ett mjukt och skönt sittande eller Bultex för ett lite fastare sittande. Du kan också välja mellan ett antal olika ben och tillbehör såsom nackstöd, tidningsställ, pallar och armstödsskydd. Infini kan beställas i alla våra tyger och läder. Alltid med avtagbar tygklädsel eller fast läderklädsel.

OBS Infini kan endast beställas hos Plan ett på Birger Jarlsgatan 32. Där har vi möjlighet att ge dig den bästa servicen vad gäller utformning och val till din soffa.

Här kan du i förväg titta på en del av de klädslar mm som finns till Infini >>

Produktinformation
Material: 
Trästomme med nosagfjädrar i undersits och stoppning av polyeter på sits och ryggstomme. Sitsplymå med dubbla skivor av högelastiskt kallskum med bomberingsmellanlägg, och fibersvepning, alternativt fibersvepta dynor i Bulltex. Ryggdynorna är facksydda i två delar med fyllning av fiber/latex. Ben i högglanspolerad aluminium/alternativt medar i borstat rostfritt stål.

Mått: Se Produktblad
Design: Carl Henrik Spak
Leveranstid: 4-6 veckor
Hemsida leverantör: www.iremobel.se
3-sits Pris från 26330,-