Hem » Soffor & Fåtöljer » Fåtöljer » Hanging Egg Chair

Dokument (0)

Hanging Egg Chair

UTFÖRANDE:
20 619 SEK
20 469 SEK
16 749 SEK
10 695 SEK
1 495 SEK

Hanging Egg chair är en hängande fåtölj/stol designad av Nanna och Jørgen Ditzel år 1959 och är gjord helt i rotting. Denna hängstol är gjord i färgen natur som är orginal för majoriteten av Sika Designs möbler. Hanging Egg Chair passar i alla hem och är en riktig statement piece i sig själv, den är även lämplig för öppna utomhusområden. Efter att ha producerats av en italiensk producent i flera år är Nanna & Jørgen Ditzels ikoniska äggformade hängstol tillbaka i dansk produktion av Sika Design. En kudde kan även köpas till i valfritt tyg som sys upp av Sika Design. Man kan även sy upp en kudde i ens eget tyg, kontakta oss i butiken för mer information. 

Hanging Egg chair kan hängas på två sätt - antingen med en kedja direkt i taket eller i ett tillghörande stativ. Kedjan är 150 cm och kan förkortas - ingen krok för taket ingår eftersom det beror på typen av tak. Stativet är 205 cm högt och 105 cm i diameter, 43 cm kedja ingår.

OBSERVERA! Denna vara har vi endast för avhämtning i vår butik på Birger Jarlsgatan 32, Stockholm. Utkörning går att få i Stockholmsområdet och kan då beställas separat i butiken.

Produktinformation

Material: Rotting och metall. 
Mått: Bredd 85 cm, höjd 125 cm, djup 75 cm, sitthöjd 45 cm 
Design: Sika-design
Leveranstid: Beställningsvara, kontakta oss för leveranstid
Hemsida leverantör: www.sika-design.com

Om du önskar mer information om produkten, vänligen kontakta Plan ett, 08-23 01 33