Hem » Soffor & Fåtöljer » Fåtöljer » Chill Loungefåtölj

Dokument (0)

Chill Loungefåtölj

11 995 SEK

Chill designades av Nanna Ditzel. Denna vackra fåtölj med fotpall designades på sensommaren 1961. Det var den första möbeln som Nanna Ditzel designade efter sin mans Jørgen Ditzens död i april 1961. Fåtöljen är gjord av indonesisk hållbar rotting. Stolen är gjord i färgen natur som är original och lämplig för alla tillfällen. Sitsen och ryggen är flätad av naturlig rotting av skickliga korgarbetare. Chill rottingfåtölj är en låg loungestol utan armstöd. Denna stol passar in i ett hem med gott om plats. Chill-loungestolen gör sig snygg placerad vid eldstaden, i sovrummet eller i vinterträdgården. Stolen är stark, bekväm och lämplig för privat bruk. Chill-stolen fick ursprungligen namnet Firechair på grund av sin skulpturella installation som på ett nästan flytande sätt integrerar möblerna med kroppen och omgivningen.

OBSERVERA Denna vara har vi endast för avhämtning i vår butik på Birger Jarlsgatan 32, Stockholm. Utkörning går att få i Stockholmsområdet och kan då beställas separat i butiken.

Produktinformation
Material: Naturrotting
Mått: Bredd 69 cm, höjd 65 cm, djup 75 cm, sitthöjd 33 cm 
Design: Sika-design
Leveranstid: Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val, vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@planett.se eller ring 08-23 01 33
Hemsida leverantör: www.sika-design.com