Hem » Soffor kampanj » Donatello 2-sitssoffa

Dokument (0)

Donatello 2-sitssoffa

UTFÖRANDE:
17 859 SEK
16 949 SEK
9 979 SEK

Donatello 2-sitssoffa från Sika Design är tillverkad av indonesisk hållbar rotting och är gjord för inomhusbruk. Soffan Donatello är gjord i färgen antik, vilket är en varm och mysig färg som är passar alla miljöer. Sätet och ryggstödet är handgjorda med rottingbindningar av skickliga korgtillverkare. Denna vackra soffa har armstöd och ett vackert ryggstöd med många detaljer och man kan även köpa till högkvalitativa kuddar i kallskum. Donatello är en stark och bekväm soffa, lämplig för användning i vardagsrummet, vinterträdgården eller i sommarstugan. Både sitt- och ryggdynan kan köpas för Donatello-soffan i valfritt tyg som sys upp av Sika Design. Det går även att sy kuddarna i ditt eget tyg, kontakta oss i butiken för mer information om materialanvändning.

OBSERVERA! Denna vara har vi endast för avhämtning på vårt lager i Stockholm. Utkörning går att få i Stockholmsområdet och kan då beställas separat i butiken.

Produktinformation

Material: Rotting, dynor i kallskum. 
Mått: Bredd 145 cm, höjd 78 cm, djup 70 cm, sitthöjd 47 cm  
Design: Sika-design
Leveranstid: Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val, vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@planett.se eller ring 08-23 01 33
Hemsida leverantör: www.sika-design.com

Relaterade Produkter
  • Sika-Design
    från 5 515 SEK
  • Sika-Design
    från 13 379 SEK
  • Sika-Design
    från 3 295 SEK