Hem » Soffor & Fåtöljer » Soffor » Belladonna Soffa
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Färgprover Sika Design

Dokument (0)

Belladonna Soffa

UTFÖRANDE:
17 375 SEK
23 435 SEK
22 525 SEK

Soffan Belladonna för inomhusbruk är designad av Franco Albini och är handgjord av indonesisk hållbar rotting. Soffan är gjord i färgen natur, som är original och passar alla sorters miljöer. Kvalificerade korgarbetare gör de fina bindningarna i sätet och ryggen på en ram av rotting. Belladonna bidrar med ett naturligt vackert element i vardagsrummet eller i en sommarstuga. Den öppet flätade samt böjda ryggen ger soffan ett mycket elegant och estetiskt utseende samtidigt som konstruktionen av soffan skapar intrycket att sätet lyfts på en piedestal, vilket ger möbeln en nästan majestätisk aura.

En kudde kan köpas för Belladonna i valfritt tyg som sys upp av Sika Design. Man kan även sy upp en kudde i ens eget tyg, kontakta oss i butiken för mer information.  

OBSERVERA! Denna vara har vi endast för avhämtning i vår butik på Birger Jarlsgatan 32, Stockholm. Utkörning går att få i Stockholmsområdet och kan då beställas separat i butiken.

Produktinformation

Material: 100% Rotting.  
Mått: Längd 195 cm, höjd 81 cm, Djup 80 cm, sitthöjd 45 cm 
Design: Sika-design
Leveranstid: Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val, vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@planett.se eller ring 08-23 01 33
Hemsida leverantör: www.sika-design.com