Vill du bli en del av vårt team? Plan ett är ett personligt möbel- och inredningsföretag som även har en e-handel samt konsultverksamhet för inredning av privat och offentlig miljö. 

 

Webbansvarig/digital kommunikatör

Vi söker en duktig medarbetare som ligger i framkant digitalt. I arbetet ingår ansvar för vår E-handelsplattform med produktuppdageringar, kampanjskapande och produktion av nyhetsbrev. Du ska förvalta samt skapa nytt innehåll på webben samt arbeta för att öka användarvänligheten. Vi ser gärna att du är en stjärna på SEO-optimering samt digital marknadsföring och kan komma med egna idéer till arbetet. Du kommer att arbeta i ett mindre företag där alla får möjlighet att påverka och bidra till bolagets utveckling. Låter det intressant? Kontakta VD Lisa Fredriksson på mejl, Lisa@planett.se alt telefon 0768-430201. 

 

Butikssäljare deltid

Nu söker vi butikspersonal på deltid, för arbete lördagar och söndagar samt någon eftermiddag i veckan. En tjänst som passar perfekt för dig som till exempel pluggar design/arkitektur/inredning på högskola eller liknande. Kan du också vara vår semestervikarie så är det toppen. Du ska älska att ge förstklassig service, vara kommunikativ och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, ha goda datakunskaper samt förstås ha ett brinnande intresse för design och inredning. Erfarenhet från butiksförsäljning är ett måste. För mer information eller ansökan, kontakta: lisa@planett.se. Märk ditt mejl "extrapersonal".