Vill du bli en del av vårt team? Plan ett är ett personligt möbel- och inredningsföretag som även har en e-handel samt konsultverksamhet för inredning av privat och offentlig miljö. Älskar du att ge förstklassig service, är positiv och engagerad och förstås har ett brinnande intresse för möbler och inredning? 

Butikssäljare halvtid

Vi söker dig med erfarenhet av butiksförsäljning inom detaljhandel samt branscherfarenhet. Meriterande är om du har eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring, visual merchandising eller kanske en utbildning inom inredning/design. Är du en serviceminded supersäljare, kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift och har goda datakunskaper? Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50-60%, efter överenskommelse periodvis mer. För information eller ansökan, kontakta; lisa@planett.se. Märk dit mejl "butikssäljare halvtid". 

Butikssäljare sommarextra

Vi söker en pigg och glad semestervikare, runt 20 år eller äldre. Tjänsten innehåller butiksförsäljning av möbler och accessoarer, varuexponering, leveransmottagning och övrigt förekommande arbeten i butik. Du är ansvarstagande, social, talar flytande svenska och mycket bra engelska samt har data/internetvana. Erfarenhet av butiksförsäljning är meriterande. En tjänst som passar perfekt för dig som till exempel pluggar design/arkitektur/inredning på högskola eller liknande. Kan du också fortsätta i höst med att arbeta helger och hoppa in vid behov, så är det toppen. För mer information eller ansökan, kontakta: lisa@planett.se. Märk ditt mejl "sommarextra".