BLACK WEEK och PÅGÅENDE KAMPANJER! 

 

Nu har vi rabatt på hela Hay´s sortiment, utom bordet Rebar. Soffor, bord, stolar, fåtljer och accesoirer. Ta en titt på allt det vackra från HAY - och pasa på. Gäller till och med 2021-11-28.

 

20% rabatt på häftiga lamporna Brass och Silver från Gervasoni. Erbjudandet gäller till och med 2021-11-28

Black Week-priser på alla mattor från Linie Design. 20% rabatt gäller på hela standardsortimentet, ej måttbeställningar. 
 

Nu har vi kampanjpris på Børge Mogensen's ikoniska stol J39 från Fredericia. Utförande i ljus oljad ek eller såpad ek, med sits i naturfärgat pappersgarn. Nu 5271,- (ord. pris 7204,-). Erbjudandet gäller till och med sista december. 

 

Nu kan du beställa de klassiska fåtöljerna Bruno och Ingo av Mats Theselius till Black Week-priser. Passa på att bli ägare till en designklassiker designad av en av Sveriges främsta formgivare. 

 

Höstkampanj på klädda möbler från Gervasoni. Beställa en soffa eller fåtölj i vilket tyg du vill och få en klädsel i vita Lino Bianco på köpet. Kampanjer varar ända fram till nyår. 

Lato table av Luca Nichetto för &Tradition, nu 20% rabatt. Erbjudandet gäller till och med 30 november. 
 

Design Deals från Fredericia. Fina soffan Calmo av Hugo Passos nu till attraktivt kampanjpris. Kampanjen gäller på utvalda färger och modeller till och med sista december.

 
 
Hem » Kampanjer